Lejdi Gaga: Sviđaju mi se momci sa diplomom ili velikim penisom

Nije precizirala čime je osvojio aktuelni momak Tejlor Kini, ali se pouzdano zna da nije završio Harvard
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2011. 16:50h

Lejdi Gaga, poznata po tome da nema dlake na jeziku, za “Access Hollywood” je objasnila da je kod muškaraca privlače razne stvari - od visokog obrazovanja do velikog polnog organa.

“Talenat, upornost i pomjeranje granica su ono što me privlači u ljubavi. Ne znam, ne mogu da kažem šta tačno. Sviđaju mi se razni momci, od onih koji imaju veliki penis do onih koji imaju diplomu sa Harvarda”, izjavila je Lejdi Gaga.

Nije precizirala čime je osvojio aktuelni momak Tejlor Kini, ali se pouzdano zna da nije završio Harvard.

Gaga je za CBS otkrila još jedan detalj iz svog živopisnog bivstvovanja. Naime, saradnja sa 85-godišnjim Tonijem Benetom nije uključivala samo duet “Lady is a Tramp”, već je Gaga čuvenom muzičaru pozirala naga. Fotografija njenog portreta koji je nacrtao Benet biće objavljena u Vanity Fairu.

“Ušla sam u prostoriju, skinula ogrtač i namjestila pozu. Bilo mi je neprijatno, pogotovo kada bi naišla njegova supruga. On je šarmantan i savršen džentlmen”, kazala je pjevačica.

“Ona je najdivnija osoba koju sam upoznao. Nešto je posebno u njoj. Ona je američki odgovor na Pikasa”, pohvalio je Benet mlađu koleginicu.

Lejdi Gaga je odgovorila u svome stilu: “Ne znam baš jesam li novi Pikaso, ali sam svakako uvrnuta poput njegovih slika”.

Bonus video: