"Voda sa česme kriva za porast broja homoseksualaca"

"Stroncijum snižava nivo muških hormona i uskoro ćemo i mi postati kao Tabalosos i drugi gradovi gdje je homoseksualnost u porastu", tvrdi Benitez
70 pregleda 0 komentar(a)
LGBT, Foto: Www.shutterstock.com
LGBT, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 24.11.2011. 14:02h

Gradonačelnik peruanskog grada Huarmeja smatra da je visok nivo određenih minerala u vodi sa česme kriv za porast broja homoseksualaca i plaši se da bi ista sudbina mogla da zadesi i njegov grad.

Hose Benitez, gradočalenik tog grada na obali, glupost je izvalio na otvaranju novog vodovoda, kada je primijetio da je u vodi prisutna visoka koncentracija stroncijuma, javlja HuffingtonPost.com.

Voda za piće stiže iz Tabalososa, grada za koji je televizijska stanica centrom u Limi utvrdila da u njemu živi 14.000 homoseksualaca.

"Stroncijum snižava nivo muških hormona i uskoro ćemo i mi postati kao Tabalosos i drugi gradovi gdje je homoseksualnost u porastu", tvrdi Benitez.

Doktor Robert Kastro Rodrigez, dekan Farmaceutskog fakulteta iz Lime, brzo je pobio Benitezove tvrdnje, rekavši na državnom radiju da velike količine stroncijuma u tijelu mogu vremenom da dovedu do raka kostiju, anemije i kardiovaskularnih komplikacija, ali ne i homoseksualnosti.

Bonus video: