Ko vrijedi više: Demi ili Ešton?

I dok se očekuje da će na finansijskom planu Kučeru cvjetati ruže, Demi nema toliko razloga za veselje
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2011. 14:44h

Procjenjuje se da imovina Demi Mur i Ešton Kučera iznosi oko 290 miliona dolara.

Kučer danas sa lakoćom zarađuje milione, dok su najveći dani Demine slave ipak bili u 90-im.

Zahvaljujući ulozi u seriji “Dva i po muškarca”, ako i pametnim ulaganjima, Kučer navodno na računu već ima više od stotinu miliona dolara.

Ništa manje “teška” nije ni Demi Mur, koja je svojevremeno bila najbolje plaćena glumica u Holivudu.

Iako danas zarađuje puno manje, a puno manje i snima, samo zadnji ugovor za modnu kuću Ann Taylor donosi joj dva do tri miliona dolara godišnje, a i zaštitno je lice za kreme za lice Helena Rubinstein.

Zahvaljujući ulozi u seriji “Dva i po muškarca”, ako i pametnim ulaganjima, Kučer navodno na računu već ima više od stotinu miliona dolara

Stručnjaci iz magazina Forbs požurili su s procjenom bračne imovine Mur i Kučera i eventualne podjele.

Hoće li i Demi cvjetati ruže kao Eštonu?

“Koliko god bilo bolno to reći, Ešton ima ogroman potencijal za zaradu, dok Demi nema. Samo za seriju “Dva i po muškarca” zarađuje oko 700.000 dolara po epizodi”, kaže Doroti Pomeranc iz Forbsa.

Forbs procjenjuje da je Kučer u ovoj godini ugrubo zaradio oko sedam miliona dolara, i to samo od nove serije, uz dodatna dva miliona od filmova, milion od svojih restorana i još milion od repriza serije “Lude 70-te” koja ga je proslavila.

Osim toga, njegova ulaganja u tehnološke kompanije još mu uvijek nisu donijela značajnije prihode, ali to bi se vrlo vjerovatno trebalo dogoditi u skoroj budućnosti.

I dok se očekuje da će na finansijskom planu Kučeru cvjetati ruže, Demi nema toliko razloga za veselje.

“Teško je za ženu njene dobi u tom poslu - previše je lijepa da bi igrala uloge žena svoje dobi, a godine joj idu u prilog za uloge mlađih žena”, kaže Pomeranc.

Podjela imovine zavisiće od toga ima li par potpisan predbračni ugovor. Ako nema, i ako je zahtjev za razvod podnesen u Kaliforniji, moraće podijeliti imovinu.

Bonus video: