Sin Milorada Dodika ženi lijepu Arijanu iz Bihaća

Ova uspješna studentkinja ekonomije zaljubljenica je u fudbal i tenis. Uživa u igrama Novaka Đokovića, luda je za londonskim Arsenalom i prati sve utakmice...
281 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.11.2011. 15:01h

Bihać, Laktaši i cijela Bosanska krajina ovih su dana u svojevrsnoj groznici - pripremaju se za svadbu decenije, prenosi Serbiancafe.

Naime, Igor Dodik, sin predsjednika RS-a Milorada Dodika, nakon duže veze oženiće lijepu Arijanu Demirović iz Bihaća, ćerku Irfana Demirovića, nekadašnjeg fudbalera bihaćkog Jedinstva.

Ljubavna veza dvoje krajiških studenata, koji su se upoznali na milanskom Univerzitetu Bokoni, trebala bi se uskoro okonča brakom, a detalji budućeg prijateljstva Dodika i Demirovića dogovoreni su prije nekoliko dana, tokom posjete Milorada Dodika i njegove supruge Snežane porodici Demirović u Bihaću.

Sudeći prema onome što se o Arijani može saznati iz profila sa nekoliko Internet mreža, ova uspješna studentkinja ekonomije zaljubljenica je u fudbal i tenis. Uživa u igrama Novaka Đokovića, luda je za londonskim Arsenalom i prati sve utakmice i treninge fudbalske reprezentacije BiH.

Sa svojim ocem Irfanom često je putovala na gostujuće utakmice nacionalnog tima BiH, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li im se na putovanjima ubuduće pridružiti i zet Igor, prenosi Sarajevo-x.com.

Bonus video: