Rokeri kojima nema smrti

Svi muzičari sa spiska su ipak male bebe u odnosu na članove grupe The Rolling Stones
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.11.2011. 12:27h

Nije lako biti pravi roker, potvrdili bi mnogi muzičari s obzirom na brojna negativna iskustva koja nosi ovo zanimanje. Magazin “Spin” je napravio listu najizdržljivijih, neuništivih poznatih muzičara.

Stiven Tajler je prije nekoliko dana pao u kupatilu u hotelu u Paragvaju kada je zadobio povrede lica, a ostao je i bez dva zuba.

Popularni reper The D.O.C izgubio je glas 1989. kada je zaspao za volanom i automobilom udario u drvo. Vratio se na scenu 1996, a za 2012. godinu je najavio novi album.

Ozi Ozborn je 2003. godine polomio ključnu kost, šest rebara i vratni pršljen. Njegov sin Džek je nedavno rekao da njega droge, niti bilo koji drugi poroci ne mogu da ubiju, i da je uprkos veoma nezdravom životu u 62. zdrav kao 30-godišnjak. A sam Ozi je prije nekoliko dana najavio okupljaje svog benda Black Sabbath i novi album.

Kortni Lav je navodno 1994. uzela prekomjernu dozu heroina u jednom hotelu u Los Anđelesu, a ovo loše iskustvo je ponovila i 2003. godine.

Džejms Hetfild, pjevač sastava “Metallica”, dobio je opekotine drugog i trećeg stepena na gornjem dijelu tijela, a nezgoda sa plamenom dogodila se na stadionu u Montrealu, 1992. godine.

Stivi Vonder je 1973. imao ozbiljnu saobraćajnu nesreću kada se sudario sa kamionom, nakon čega je ostao u komi.

Al Grin je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena kada mu je 1974. bivša djevojka prosula kipuću vodu niz leđa.

Fifti Sent je 2000. godine izrešetan devet puta, a o tome je pjevao u nekoliko svojih pjesama.

Bili Ajdol je polomio nogu 1990. kada je svojim “harlijem” udario u automobil. Nakon toga je morao sa snimi spot za pjesmu “Cradle of Love”, pa ga kamera nije snimala niže od struka.

Bretu Majklsu, frontmenu sastava “Poison” pala je cijela scenografija na glavu na dodjeli Toni nagrada 2009. godine, a godinu dana kasnije je liječen na neurologiji.

Svi muzičari sa spiska su ipak male bebe u odnosu na članove grupe The Rolling Stones.

Nemoguće je prebrojati kroz koje su sve krize i faze prolazili Mik Džeger i pogotovo Kit Ričards, ali ako neko zna kako da preživi u današnjoj industriji zabave, onda su to oni...

Bonus video: