Nikolina Lončar ide po još jednu lentu, a možda svrati i na studentski protest

Dodaje da joj profesori i kolege sa fakulteta izlaze u susret, onoliko koliko su u mogućnosti, zbog čega im je veoma zahvalna
82 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.11.2011. 20:43h

Crnogorska ljepotica Nikolina Lončar od povratka iz Brazila, gdje je na izboru za Mis univerzuma osvojila titulu Mis simpatičnosti, nema ni dana odmora.

Nakon učešća na modnim manifestacijama koje su aktuelne ovih dana, od 23. novembra do 5. decembra, boraviće u Kini na Hajnanskim ostrvima, gdje će se sa ljepoticama iz cijelog svijeta boriti za titulu Miss Yacht Model Inetrnacional.

“Jedva čekam da upoznam kulturu daleke Kine. Drago mi je što će ponovo biti više od 70 predstavnica iz raznih zemalja, među kojima su i države koje nisu imale pravo učešća na izboru za Mis Univerzuma”, kazala je za Vijesti Nikolina Lončar.

Na prošlom takmičenju, ponijela je titulu Mis simpatičnosti, pa su joj očekivanja da se kući vrati sa još jednom lentom: “Drago mi je što mi se ukazala prilika da predstavljam Crnu Goru na ovako prestižnom takmičenju. Cilj mi je da svoju državu predstavim na najbolji mogući način, kao što sam već učinila u Južnoj Americi. Pripreme sem već počela, pa pazim na ishranu i nadam se da ću se opet vratiti sa titulom”.

Nikolina se može pohvaliti redovnim angažovanjem u svijetu mode. Na pisti smo je mogli vidjeti tokom Royal Fashona, u kreacijama Nataše Pejović i Suzane Perić, sinoć je nosila modele Marine Banović na Fashion Connectionu, na kojem će večeras prošetati kreacije Milene Đurđić.

“Nakon Brazila suočila sam se sa publicitetom koji, iako mi prija, oduzima puno vremena. Pristigle su i brojne poslovne ponude, ali se trudim da ne zapostavljam fakultet, jer mi je obrazovanje prioritet”, rekla je Nikolina.

Ona dodaje da joj profesori i kolege sa fakulteta izlaze u susret, onoliko koliko su u mogućnosti, zbog čega im je veoma zahvalna.

“Ma koliko željela da se odmorim nakon povratka iz Kine, moraću da radim punom parom i nadoknadim sve što sam propustila. Žao mi je što nemam slobodnog vremena koje bih rado iskoristila za druženje sa najbližima i prijateljima. Dajem sve od sebe i uvijek kažem da treba vjerovati u svoje mogućnosti i biti uporan, pa će se ciljevi ostvariti”, govori Lončar.

Dodaje da će, ako bude u Podgorici, prisustvovati studentskim protestima.

“U potpunosti podržavam studente, smatram da treba da imaju pravo da utiču i reaguju na društveno-političku situaciju u Crnoj Gori. Drago mi je što je studentska svijest počela da se budi. S

tudentska, naša prava, nešto su što i te kako treba da se poštuje, jer moramo biti svjesni činjenice da je obrazovanje najvažnije i da nema prečeg ulaganja od ulaganja u studente”, smatra Lončar.

Bonus video: