Kristina Agilera priznala da mrzi svoje tijelo

Nakon porođaja trudila se da povrati staru kilažu, ali joj nije išlo. Ubrzo je prestala da ide u teretanu i upala u depresiju
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.11.2011. 17:22h

Nakon loših kritika na račun posljednjeg albuma, ali i razvoda dugogodišnjeg braka, američka pjevačica Kristina Agilera utjehu je našla u hrani. Mnogo hrane.

Rezultati njenog utapanja u svinjećim kotletima jasno su vidljivi i njen izgled, ruku na srce, u posljednje vrijeme nije toliko reprezentativan. A toga je svjesna i sama Agilera, pa je konačno progovorila o svom problemu i priznala da nije zadovoljna svojom figurom, prenosi hot.hr.

Mora se priznati, nije joj bilo lako. Nakon porođaja trudila se da povrati staru kilažu, ali joj nije išlo. Ubrzo je, priča, prestala da ide u teretanu i upala u depresiju, pošto su kritičari loše ocijenili njen posljednji album Bionic.

Naruku joj nije išao ni razvod od dugogodišnjeg supruga sa kojim je dobila dijete, niti loše kritike na račun svog prvog filma, mjuzikla Burlesque.

“Mrzim svoje tijelo. Sve mi visi, debela sam i puna celulita, imam salo pa stalno nosim široku crnu odjeću da to sakrijem”, kazala je pjevačica uz napomenu da sada radi na mršavljenju zajedno sa trenerom, nutricionistom i psihijatrom.

Bonus video: