Lejdi Gaga želi da usvaja djecu širom svijeta

Rekla je prijateljima da postoji razlog zbog koga živi, a od kako je postala slavna misli da je to znak da treba na dobar način da iskoristi veliko bogatstvo
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.11.2011. 15:18h

Lejdi Gaga je nedavno izjavila kako mora da iskoristi svoje ogromno bogatstvo, pa je odlučila da usvaja djecu. Gaga je u Indiji već osnovala organizaciju pod nazivom "Born This Way".

Lejdi Gaga planira da usvoji djecu iz svih krajeva svijeta. Kako tvrdi pjevačica, za početak želi da usvoji troje siročadi iz Indije.

"Oduvijek je željela da usvoji i usreći nekog mališana, još od kako je bila djevojčica. Rekla je prijateljima kako postoji razlog zbog koga živi, a od kako je postala slavna misli da je to znak da treba na dobar način da iskoristi veliko bogatstvo koje je stekla isključivo svojim trudom i radom", rekao je izvor blizak pjevačici.

"U Indiji je već osnovala organizaciju pod nazivom "Born This Way", a posjetila je i dvoje dece kada je posljednji put bila u toj zemlji. Pjevačica pored siročeta iz Indije, želi i jedno dijete iz Amerike", objasnio je izvor i dodao da se njeni planovi ipak neće tako brzo realizovati jer je trenutno usredsređena na karijeru.

Bonus video: