NA SVE MISLI

Megan princu Hariju uvela dijetu i režim vježbanja pred vjenčanje

Markl se skoro cijeli život bavi vježbom i pazi što jede zbog glumačke karijere
68 pregleda 5 komentar(a)
princ Hari, Megan Markl, Foto: Reuters
princ Hari, Megan Markl, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.01.2019. 02:07h

Bivša glumica Megan Markl (36) počela je da priprema svog vjerenika, princa Harija, za vjenčanje i brak, pa ga je stavila na dijetu i poslala u teretanu koju mjesečno plaća oko 650 eura.

"Hari jede uglavnom voće i povrće i izgubio je oko tri kilograma što je puno za nekoga mršavog kao što je on", rekao je prinčev prijatelj za Daily Mail. 

Navodno, kupili su skupi i kvalitetni sokovnik, pa megan redovnoo sebi i Hariju priprema razne napitke od voća i povrća. Izvor je dodao kako je bivša glumica svom dragom zabranila da jede meso što mu je teško palo.

Hari nije htio da otkrije koje se sve hrane morao odreći zbog nove dijete, ali krajem prošle godine je u posjeti studentima u Čikagu rekao kako je prestao da jede. Dodao je da nikada nije jeo kebab, a njegove kolege iz vojničkih dana kažu da je "živio na prženoj piletini". Bivši komandant Harija i Vilijama u vojsci kazao je da su prinčevi obožavali da jedu burgere, picu i punjene pečene krompire.

Markl se skoro cijeli život bavi vježbom i pazi što jede zbog glumačke karijere.

Bivša glumica kaže kako je njen "idealan dan" onaj koji započinje šejkom od vanile i borovnica za pročišćavanje. Nakon toga jede salatu od soje za ručak u koju stavlja kozji sir i ponekad malo hljeba, a za večeru voli morske plodove.