Euro više za još jednu dimenziju u "Cineplexx" bioskopu

Na repertoaru 3D filmova od 10. novembra su “Konan”, “Tri musketara”, “Tintin” i dokumentarni film “Čudesno putovanje jedne kornjače”
0 komentar(a)
Cineplexx, Delta, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Cineplexx, Delta, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 08.11.2011. 17:18h

Ljubitelji filma, od srijede će po prvi put u Podgorici, ali i u Crnoj Gori, biti u prilici da uživaju u visokom kvalitetu zvuka i slike i 3D filmovima u novootvorenom “Cineplexx” bioskopu koji će zamijenti dosadašnji Ster.

Bioskop će svečno biti otvoren prikazivanjem filma crnogorskog reditelja Branka Baletića ,,Lokalni vampir”, a posjetioce će , kako najavljuju iz “ Cineplexa” obradovati novim povoljnostima pri kupovini karata, kao i mnogobrojnim pratećim zabavnim i promotivnim programima.

Uz kupljenu kartu, naočare za gledanje 3D filma dobijaju se besplatno, s tim što su posjetioci nakon odgledanog filma dužni da ih vrate.

"Uz kupljenu kartu, naočare za gledanje 3D filma dobijaju se besplatno, s tim što su posjetioci nakon odgledanog filma dužni da ih vrate. Cijena karte za ostale projekcije ostaće ista. Takođe, predvidjeli smo i određene popuste za studente, dok su povoljnosti kupovine karata predviđene i za porodice, uključujući djecu do 14 godina, koja se učlane u porodični klub", najavila je Maraš.

Prenosiće koncerte iz Njujorka

Velikim filmofilima, kako je dodala, biće omogućen potpuno novi bioskopski doživljaj i filmsko uživanje, kakvo do sada nijesu imali priliku da osjete.

Maraš je navela da osim najnovijih holivudskih blokbastera, publika će biti u prilici da uživa u najnovijim evropskim filmovima i umjetničkim filmovima sa prestižnih festivala širom svijeta.

Na repertoaru 3D filmova od 10. novembra su “Konan”, “Tri musketara”, “Tintin” i dokumentarni film “Čudesno putovanje jedne kornjače”.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u svijetu filma, a u vlasništu podgoričkog Cineplexxa, kako je ranije rečeno, trenutno je šest digitalnih projektora, što je za jedan manje od broja u svim bioskopima Srbije.

Na repertoaru 3D filmova od 10. novembra su “Konan”, “Tri musketara”, “Tintin” i dokumentarni film “Čudesno putovanje jedne kornjače”.

Bonus video: