Zanosna Nikolina Pišek u "Partizanovom" kampu

Omiljeni fudbaler atraktivne zagrepčanke je Fredi Ljungberg, i to „zato što je najzgodniji, inače nemam pojma kako igra“, dok joj se Bekam ne dopada: "Isuviše je metroseksualac"
173 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2011. 17:28h

Atraktivna hrvatska TV voditeljka i supermodel posjetila je trening-kamp Fudbalskog kluba "Partizan", družila se sa prvotimcima šampiona Srbije i na poklon dobila opremu popularnog kluba.

"Oprema je izvaredna, dobila sam dres sa brojem i imenom Ilić (Saša Ilić). Eto, čak su me i udali", rekla je kroz smijeh Nikolina, dodavši da jedino nije dobila kopačke, pošto u klubu nisu imali njen broj - 38.

Ipak, atraktivna Hrvatica je otkrila koji joj je klub u srcu.

"Od „mojih“ navijam za Dinamo. Nemam izbora, ne bih smjela da se pojavim u Zagrebu. A od „vaših“... Od danas definitivno za Partizan.

Nikolina se na treningu crno-bijelih pojavila zbog snimanja svoje nove emisije.

Pokušala je gospođica Pišek i da trenira sa igračima Partizana, ali je najviše vremena provela u društvu veziste kluba, Milana Lole Smiljanića.

"Mali simpatični mi je pomogao. Svi su slatki, užasno su simpatični i dobri", kazala je ona.

Omiljeni fudbaler atraktivne zagrepčanke je Fredi Ljungberg, i to „zato što je najzgodniji, inače nemam pojma kako igra“, dok joj se Dejvid Bekam ne dopada. "Isuviše je metroseksualac", kategorična je zanosna Nikolina.

Galerija

Bonus video: