Kim Kardašian zatražila razvod nakon 72 dana braka

Nakon samo 72 dana braka, američka rijaliti zvijezda Kim Kardašian je podnijela zahtjev za razvod od supruga, košarkaša NBA-a Krisa Hemfrisa.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2011. 08:09h

"Nakon pomnog razmišljanja, odlučila sam da okončam svoj brak. Nadam se da svako razumije da to nije laka odluka. Nadala sam se da će taj brak trajati zauvijek, ali ponekad stvari ne idu kako je planirano. Ostajemo prijatelji i želimo jedno drugome najbolje", navela je Kardašian u izjavi za američke medije, prenosi TV mreža Fox News.

Prema izvještaju internet portala TMZ koji se bavi životima poznatih u Americi, par je bio u sukobu oko toga gdje da se napokon skrase. Hemfris je navodno bio strastveno za svoju rodnu Minesotu, dok Kardašian jednostavno nije na to pristajala.

Kako prenosi TMZ-a, Hemfris nije ni sanjao da će Kim podnijeti zahtjev za razvod u ponedjeljak ujutro.

Tabloid "US Weekly" objavio je online da se Hemfris odlučno protivi razvodu i očajnički pokušava da spasi svoj brak s Kardašian.

"Ja sam predan ovom braku i svemu što taj savez predstavlja", rekao je Hemfris za US Weekly.

"Volim svoju ženu i slomljen sam saznanjem da je zatražila razvod. Spreman sam da učinim sve što je potrebno da bi brak funkcionisao", dodao je.

Iako je njihov brak bio kratkoga vijeka, rijaliti zvijezda neće tražiti njegovo poništenje već je kao razlog za razvod navela "nepomirljive razlike", navodi TMZ.

Par je potpisao predbračni ugovor, a Kardašian prema izvještajima, nastoji da izbjegne situaciju da Hemfrisu mora da plaća alimentaciju.

Kim Kardašian je od svog porodičnog rijaliti šoua, "Keeping Up with Kardashians" koji se emituje već 6. sezonu, od reklama, sponzora i kozmetičkih linija u 2010. zaradila oko 6 miliona dolara, dok je Hemfris trenutno bez ugovora u NBA-u.

Kardašian (31) se udala za 26-godišnjeg Hemfrisa na spektakularnom vjenčanju u Holivudu 20. avgusta, za koje se piše da je koštalo preko 10 miliona dolara. Samo je vjenčani prsten s dijamantom od 20,5 karata, koji je Hemfris kupio Kardašian, koštao 2 miliona dolara.

Kardašian je navodno angažovala advokata Lauru Vaser, kojoj su specijalnost parnice u kojima učestvuju holivudske zvijezde i koja je ranije branila Britni Spirs, Mariu Šriver i Anđelinu Džolie.

Bonus video: