Nakon što je preživjela požar, Kejt Vinslet ne želi da nosi grudnjak

"Bilo je jezivo. Na trenutke sam se plašila da ćemo svi izgorjeti", ispričala je Kejt gostujući u šou programu Grejama Nortona na BBC programu
89 pregleda 0 komentar(a)
Kejt Vinslet, Foto: Celebrityrush.com
Kejt Vinslet, Foto: Celebrityrush.com
Ažurirano: 24.10.2011. 07:12h

Kejt Vinslet (36) odlučila je da više ne oblači grudnjak, nakon što je, prije dva mjeseca, preživjela požar u kući biznismena Ričarda Bransona i spasila je život njegove majke.

Kada su je krici "vatra, vatra!" ljetos usred noći probudili u karipskoj kući biznismena Ričarda Bransona, glumica, kako kaže, nije reagovala staloženo.

"Bilo je jezivo. Na trenutke sam se plašila da ćemo svi izgorjeti", ispričala je Kejt gostujući u šou programu Grejama Nortona na BBC programu.

Opisala je i kako je iz buktinje spasila Iv Branson (90). Ali, prije herojskog čina obratila je pažnju na odjeću.

"Utrčala sam u spavaću sobu i potražila grudnjak. U strašnim trenucima poput ovakvih čovjek se sjeti najčudnijih stvari. Dok sam ga navlačila, sinulo mi je da će mi to oduzeti previše vremena. Odbacila sam grudnjak, navukla prvu majicu koja mi je bila pri ruci, uhvatila djecu i baku Iv. Ne, nisam joj spasila život. Pomogla sam joj da se spusti niz stepenice. Ona je moćna gospođa koja bi se spasila iz vatre i bez moje pomoći", naglasila je skromna oskarovka.

Bonus video: