Svojoj desetomjesečnoj bebi davala kokain

Djeca su, nakon što im je majka privedena, prevezena u obližnju bolnicu gdje je obavljeno testiranje. Sin je u krvi imao alkohol, a desetomjesečna ćerka bila je pozitivna na kokain
0 komentar(a)
Kokain, Foto: Drugsno.com
Kokain, Foto: Drugsno.com
Ažurirano: 22.10.2011. 14:36h

Dvije žene iz Konektikata mogle bi da budu osuđene na dugu zatvorsku kaznu zato što su četvorogodišnjem dječaku i desetomjesečnoj bebi davale alkohol i kokain.

Dvadesetdevetogodišnja Džulijet Dan, iz Sakses Vilidža uhapšena je u julu nakon prijave da zajedno s prijateljicom djeci na igralište donosi pivo.

Nakon što su komšije i brojni drugi svjedoci prijavili kako Džulijet djeci daje alkohol ona je uhapšena, a prilikom privođenja policija je u stanu u kojem je boravila sa svoje dvoje djece pronašla dječije bočice koje su mirisale na alkohol, piše "NY Daily News".

Majka je priznala kako je sinu povremno dozvoljavala da pije pivo, no negirala je sve optužbe da je bebi davala kokain

Svjedoci su policiji takođe ispričali i kako su se Dan i njena prijateljica Liza Džeferson odmarale u stolicama na sklapanje ispred zgrade. Džeferson je dječaku tada dala alkohol i natjerala ga da pije.

Djeca su, nakon što im je majka privedena, prevezena u obližnju bolnicu gdje je obavljeno testiranje. Sin je u krvi imao alkohol, a desetomjesečna ćerka bila je pozitivna i na kokain.

Majka je priznala kako je sinu povremno dozvoljavala da pije pivo, no negirala je sve optužbe da je bebi davala kokain.

Džulijet i Liza su trenutno u zatvoru gdje čekaju izricanje kazne zbog zlostavljanja i ugrožavanja života maloljetnika.

Bonus video: