Gučijeva udovica ne želi da ranije izađe iz zatvora, jer ne želi da radi

Patricija je naručila ubistvo muža kada joj je u brakorazvodnoj parnici ponudio samo 650.000 dolara. Tražila je najmanje milion
189 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.10.2011. 14:08h

Članica modne dinastije Guči odbila je da bude ranije puštena iz zatvora u Milanu, jer bi to značilo da mora da nađe posao, piše Daily Mail.

Patricija Guči (62) je dobila 26 godina zatvora jer je 1995. godine naručila ubistvo svog bivšeg supruga Mauricija Gučija (46), zbog čega su je prozvali Crna udovica.

Poznata po luksuznom životnom stilu jednom je rekla da bi radije plakala u rols rojsu nego bila srećna na biciklu.

Navodno je na ponudu da bude puštena iz zatvora kazala: "Ne hvala, to bi značilo da moram da nađem posao, a ja nisam radila ni dana u svom životu. Radije bih ostala u ćeliji i zalivala svoje biljke".

Patricija je iz zatvora puštena na samo jedan dan, kako bi posjetila majku Silvanu i svoje dvije kćerke Alegru (29) i Alesandru (36) u stanu u Milanu u kojem su živjeli dok joj je muž bio živ.

Patricija je naručila ubistvo muža kada joj je u brakorazvodnoj parnici ponudio samo 650.000 dolara. Tražila je najmanje milion.

Kako Mauricio nije pristao, Particija je naručila njegovo ubistvo. Patricija je bila bijesna i što je muž zamijenio mlađom ženom.

Mauricijo Guči bio je unuk Gučija Gučija, osnivača modne kompanije. Početkom 1990-ih kompanija je upala u probleme, pa je Mauricijo dvije godine prije smrti prodao za 120 miliona dolara.

Bonus video: