Nagađa se da je suprug Demi Mur otac sina Dženjueri Džouns

Taj oženjeni čovjek imao je seks za jednu noć sa svojom bivšom djevojkom, koja je gumica u poznatoj TV seriji. Ona je nakon toga ostala u drugom stanju...
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.10.2011. 16:16h

Još od kada je otkrila da je trudna, glumica Dženjueri Džouns, zvijezda serije Mad Men odbija da otkrije ime oca svog djeteta, Ksandera Dejna Džounsa, rođenog 13. aprila.

Sada se i njeno ime pojavilo i u seks aferi Eštona Kučera, supruga Demi Mur, pa strani mediji nagađaju da bi baš on mogao biti misteriozni tata. Džouns je Kučerova bivša djevojka.

Anonimni izvor je to potvrdio za BlindGossip, a vijest bi mogla dodatno da potrese ionako klimav brak 33-godišnjeg Kučera i 48-godišnje Mur.

Na stranici BlindGossipa piše:

'Taj oženjeni čovjek imao je seks za jednu noć sa svojom bivšom djevojkom, koja je gumica u poznatoj TV seriji. Ona je nakon toga ostala u drugom stanju, a glumčeva supruga je poludjela. Glumac je bivšu djevojku pokušao da nagovori da abortira, ali ona na to nije pristala ni nakon podmićivanja i ucjena. I oni koji znaju o kome se tačno radi uporno ćute o svemu, ali se ne zna do kad će takva tajna moći da se sačuva”.

Džouns ne samo da odbija da kaže ko je otac njenog djeteta, već njegovo ime nije navela ni matičnom listu djeteta. Bračni par Kučer-Mur, koji u posljednje vrijeme puni stranice tabloida, još se nije oglašavao u javnosti.

Bonus video: