Nemeš kolima htio da uđe u redakciju "Pulsa"

Nemeš je kola parkirao skoro u sam hol zgrade, izašao i počeo da urla na urednike "Pulsa"
61 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.10.2011. 16:54h

Bivši stanar kuće Velikog brata Nikola Nemešević Nemeš kolima je pokušao da uđe u zgradu u kojoj se nalazi redakcija Blicovog dodatka Puls.

Nemeš je, piše ovaj list, kola parkirao skoro u sam hol zgrade, izašao i počeo da urla na urednike "Pulsa". U tom trenutku je reagovalo obezbjeđenje, koje je pozvalo i policiju

“Pošto je radnik obezbjeđenja prilično ubedljivo povikao na njega da se smiri, Nikola je izašao iz automobila i počeo da viče nepovezane rečenice prisutnim novinarima. Sve vrijeme ispred njega je stajao radnik obezbjeđenja čekajući da ovaj završi svoje izlaganje. Pošto je Nemeš u trenutku zaćutao, pripadnik obezbjeđenja mu je sugestivno rekao da odmah pomjeri auto. Nemešević je sjeo u auto i otišao”, piše Puls.

Prema navodima lista, poslije nekoliko minuta stigla je policija, ali Nemešević je već bio otišao. Redakcija "Pulsa" nije uspjela da sazna koji je motiv njegove neobične posjete.

Foto: blic.rs

Nemeš je, dok je bio u kući Velikog brata, u par navrata pod uticajem alkohola lomio inventar. Osim toga ostao je upamćen i po vezi sa cimerkom Marijanom, koja se zbog njega sada razvodi.

Galerija

Bonus video: