Suzan Bojl traži muškarca svog života

"Napisali su da su vidjeli moj video na Jutjubu i da misle da im se sviđam jer su i oni sami bi htjeli da imaju nekoga", rekla je pjevačica
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.10.2011. 19:21h

Nakon je dostigla nevjerovatnu popularnost u Britaniji pjevačica je ostvarila sve snove osim jednog - još se nije zaljubila.

Suzan Bojl (50) 2009. godine šokirala je gledaoce nakon što je u tv prenosu priznala da se nikada u životu nije poljubila.

Nakon takmičenja je prodala 14 miliona albuma širom svijeta i počela živjeti načinom života o kojem je nekada mogla jedino sanjati.

Milionerka je u intervjuu za britanski San prvi put progovorila o svom ljubavnom životu i priznala da je još u potrazi za dečkom.

"Svima nama se sviđa ideja da dijelimo svoj život s nekim ko će nas štiti i paziti na nas. Takve posebne osobe već dugo nema u mom životu", rekla je Suzan.

Dodala je da joj se nekoliko muškaraca ponudilo tako što su joj poslali pisma.

"Napisali su da su vidjeli moj video na Jutjubu i da misle da im se sviđam jer su i sami htjeli da imaju nekoga", rekla je pjevačica.

Nakon što je vidjela njihove fotografije nisu joj se pretjerano svidjeli, a za oko joj je zapeo jedino zauzeti Doni Osmond (53).

"Doni je došao u moj hotel i na vratima se pojavio s tamnocrvenim ružama", otkrila je Suzan pričajući o američkom plesaču, glumcu i muzičaru čiji je gest oduševio.

Bonus video: