Demi Mur van kontrole: Pijana pred radnicima izvodila seksi ples

Demi je u potpunom neredu, posljednja godina njenog života kreće se silaznom putanjom i pokušava da se suočiti sa vlastitim demonima
74 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.10.2011. 08:14h

Glumica Demi Mur je potpuno van kontrole i navodno, u posljednjih godinu dana, neprestano posjećuje žure i iz nesigurnosti da će je suprug Ešton ostaviti, sve češće zaviruje u čašicu, posljednji je izvještaj magazina InTouch Weekly.

Medijska prašina se još nije slegla od vijesti kako je Ešton Kučer svoju suprugu Demi Mur prevario sa recepcionerkom Sarom Lil, a sada magazin InTouch Weekly navodi da je Demin život potpuno van kotrole.

Glumica je u posljednje vrijeme, od kada je Eštonova nevjera izašla na svjetlo dana, izraženo mršava. Magazin InTouch Weekly tvrdi da se 48-godišnja Demi već punih godinu dana neuspješno bori sa sopstvenim demonima.

Slavna glumica, čiji seksipil sa godinama ne nestaje, boji se da će je 33-godišnji suprug Ešton zamijeniti mlađom ženom i zbog vlastite nesigurnosti sve češće popije čašicu više.

"Demi je u potpunom neredu, posljednja godina njenog života kreće se silaznom putanjom i pokušava da se suočiti sa vlastitim demonima", kaže izvor za InTouch Weekly.

Magazin ističe da se Demi za vrijeme renoviranja porodičnog doma pred radnicima redovno pojavljivala pijana.

"Znala je da bude toliko pijana da je pokušavala da izvodi seksi ples ili samo zaspala. Radnicima je bilo neprijatno zbog Eštona", piše magazin.

Još sredinom osamdesetih godina prošlog vijeka Demi se prijavila u centar za rehabilitaciju zbog problema sa zavisnošću od alkohola.

Bonus video: