Lejdi Gaga dvogledom špijunirala kraljicu Elizabetu

Tokom posjete Velikoj Britaniji ona je kupila je skupi dvogled i iz hotelske sobe špijunirala šta se događa iza velikih zatvorenih vrata Bekingemske palate
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2011. 14:55h

Kontroverzna pjevačica Lejdi Gaga obožava londonsku kraljevsku porodicu.

Tokom posjete Velikoj Britaniji ona je kupila je skupi dvogled i iz hotelske sobe špijunirala šta se događa iza velikih zatvorenih vrata Bekingemske palate.

“Ona je potpuno opsjednuta kraljevskom porodicom. Jedan od razloga zbog koga voli hotel u kome je odsjela je to što se nalazi toliko blizu kraljice Elizabete II. Nadala se da će je vidjeti kako šeta vrtom”, rekao je nepoznati izvor.

Pjevačica je od osoblja u luksuznom "Lanesborough" hotelu u zapadnom Londonu tražila da iz apartmana u kojem će odsjesti mora da ima najbolji mogući pogled na palatu.

Hotel ima pet zvjezdica i u neposrednoj je blizini Bekingemske palate, ali gosti iz samo nekoliko soba imaju pogled na kraljevsku rezidenciju.

Lejdi Gaga je u Veliku Britaniju došla zbog nastupa u šou Džonatana Rosa i svog koncerta.

Ovo nije prvi put da pjevačica pokazuje koliko voli kraljevsku porodicu.

U aprilu je organizovala britansku čajanku zbog vjenčanja princa Vilijama i Kejt Midlton dok je poslije kraljevskog vječanja potrošila 10 hiljada dolara na suvenire kako bi njima ukrasila svoj dom u Njujorku.

Bonus video: