Kongres mađioničara u Beogradu, bez takmičara iz Crne Gore

Mađioničari će se takmičiti u manipulaciji, opštoj magiji, komičnoj magiji, mikromagiji, kartomagiji, iluziji
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2011. 10:49h

Beograd će danas i sutra biti domaćin 8. kongresa mađoničara Balkana, na kojem će se nadmetati više od 50 mađioničara iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Slovenije, Turske, Hrvatske i Srbije.

Na kongresu neće biti mađioničara iz Crne Gore.

Mađioničari će se takmičiti u manipulaciji, opštoj magiji, komičnoj magiji, mikromagiji, kartomagiji, iluziji, a žiri će, prilikom donošenja odluke, bodovati tehniku, inovacije, opšti utisak, magijsku atmosferu, izbor muzike, originalnosti...

Kao gosti će, kako je najavljeno, na kongresu nastupati mađioničari iz Japana, Mađarske i Poljske, a pored takmičarskog dijela, biće organizovani i seminari na kojima će biti predstavljeni novi trikovi.

Mađioničari, ali i oni koji to pokušavaju da postanu, na kongresu će moći da kupe i rekvizite, uz koje "ide" i uputstvo za izvođenje trika.

Mađioničari, ali i oni koji to pokušavaju da postanu, na kongresu će moći da kupe i rekvizite, uz koje "ide" i uputstvo za izvođenje trika

Cijene najjednostavnijih uređaja kreću se između 20 i 50 eura.

Beograđani i gosti prijestonice će u nedjelju moći da uživaju u trikovima dokazanih poznatih mađionicara, kao i pobjednika kongresa, koji će biti održan u Dječjem kulturnom centru.

Bonus video: