niko kao ja

Arnold Švarceneger otvorio muzej posvećen - samom sebi!

U svom govoru ispred muzeja je pomenuo da bi njegov život trebalo da bude uzor mladima
117 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2011. 17:56h

Bivši guverner, glumac i bodibilder Arnold Švarceneger (64) je u petak doputovao u rodni Tal i u kući gdje je živio kao dijete otvorio muzej posvećen - sebi samom!

Ispred kuće po velikoj hladnoći i kiši, Arnija je došlo da vidi na stotine obožavalaca. U svom govoru ispred muzeja je pomenuo da bi njegov život trebalo da bude uzor mladima.

Uspjeh se ne može mjeriti prema milionima koje sam zaradio, ili pak koliko sam puta bio u medijima i je li me Obama potapšao po ramenu već samo po količini rada, upornosti i odlučnosti

Nakon govora, lokalni činovnici su otkrili veliku bronzanu statuu mladog Arnolda kako napinje mišiće.

Posjetioci u muzeju mogu da vide prve Arnijeve tegove, metalni krevet na kojem je spavao kao dijete, nekoliko Terminator likova u pravoj veličini, njegov radni sto za kojim je sjedio kao kalifornijski guverner, motor, brojne voštane figure likova koje je Švarceneger glumi...

Na zidovima muzeja izložene su njegove fotografije iz djetinjstva i mladosti, a među njima su i one sa Marijom Šrajver sa kojom se razvodi zbog njegove nevjere. Na otvaranje svog muzeja "Conan" je poveo i sina iz braka sa Marijom.

Galerija