Dženifer Aniston režisera gađala stolicom

Aniston je, priča, bila bijesna jer je režiser bio nepravedan prema glumačkoj postavi i ostalom osoblju
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2011. 16:02h

Iako uvijek djeluje smireno i pribrano, američka glumica Dženifer Aniston umije i da pobijesni i reaguje impulsivno, bar tako tvrdi u intervjuu magazinu Elle. Ona je kazala da je tokom snimanja filma stolicom gađala režisera. Ipak, nije otkrila o kom reditelju je riječ, a pojedini mediji spekulišu da se radi o Endiju Tenantu, autoru filma "The Bounty Hunter".

Aniston je, priča, bila bijesna jer je režiser bio nepravedan prema glumačkoj postavi i ostalom osoblju.

"Ponašao se ružno prema glumcima, posebno prema supervizoru scenarija. Nisam mogla to da trpim. Bacila sam stolicu prema njemu, ali sam ga promašila. Dala sam mu do znanja da ne može da se ružno ponaša prema ljudima. To ne mogu da tolerišem", izjavila je za magazin Elle, dodajući da nije ponosna na svoju reakciju.

Nakon što se proslavila u prijateljima Aniston je igrala u dvadesetak filmova od kojih je najnoviji Horrible Bosses. Sljedeći, "Wanderlust" imaće premijeru u Velikoj Britaniji prikazan 25. novembra.

Četrdesetdvogodišnja zvijezda je demantovala glasine da očajnički želi dijete.

“Nije kao što se piše, nisam očajna. Ako je suđeno, desiće se. Odgovara mi bilo šta da bude. Hoćete li me mrzjeti zbog toga što ne želim da pričam o svojoj vezi?”, kazala je Aniston koja je trenutno u vezi sa Džastinom Teruom.

Bonus video: