Marijana Zlopaša i Ilija Nikitović stali na ludi kamen

Nakon crkvenog vjenčanja mladenci su u Ulcinju na Velikoj plaži, gdje je i počela njihova ljubav, organizovali žurku na plaži za zvanice
660 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2011. 10:38h

Poznata pop pjevačica Marijana Zlopaša stala je na ludi kamen, a njen izabranik je Ilija Nikitović iz Podgorice.

"Lijepo je kad se ljudi nađu sa istim željama, idejama i pogledima na neke stvari i događaje. Tako smo i u ovom slučaju nas dvoje imali istu želju i ideju što se tiče načina i mjesta na kom želimo da obilježimo taj trenutak i sve organizovali sami. Prije svega crkveno vjenčanje u ukviru porodice, a potom žurka za društvo na mjestu na kom smo se upoznali i zavoljeli", kazala je Zlopaša.

Crkveno vjenčanje upriličeno je u maloj crkvi Svetog Save u okviru manastira Praskvica, na vrhu brda iznad Svetog Stefana.

Nakon crkvenog vjenčanja mladenci su u Ulcinju na Velikoj plaži, gdje je i počela njihova ljubav, organizovali žurku na plaži za zvanice.

"Fenomenalno smo se proveli. Iako sam u petom mjesecu trudnoće nije me omelo da cio dan igram uz fenomenalnu muziku i atmosferu koju prave kubanci, bend "Cubalcanika" bili su, malo je reci fenomenalni. Pjevali su, plesali, animirali, pravili koreografiju koju su svi prisutni pratili, a naročito žene. Ma bilo je nezaboravno", kaže Marijana.

Kumovi na vjenčanju su bili, drugarica iz djetinjstva i već kuma Jelena Helc, a Ilijin drug Jakša Vukićević.

Bonus video: