Eva Longorija i Tina Frej najplaćenije TV glumice

Posljednja na listi “Top 10” je, sa zaradom od šest miliona dolara godišnje, Džulijana Margulis, zvijezda serije “Dobra supruga”
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2011. 15:05h

Da se od glume u TV serijama može bogato živjeti, potvrđuje i lista američkog časopisa “Forbs” koji otkriva zarade zvijezda malog ekrana.

Na prvom mjestu najplaćenijih glumica u TV serijama su zvijezda “Očajnih domaćica” Eva Longorija, i Tina Frej iz humorističke serije “30 Rock”, koje zarađuje po 13 miliona dolara godišnje.

Iza njih sa po 10 miliona dolara godišnje slijede još jedna “očajna domaćica” Marsija Kros, detektivka iz “Odeljenja za specijalne žrtve” Mariška Hargitaj i istražiteljka serije “Mesto zločina: Las Vegas” Mardž Helgenberger.

Na listi su još dvije “očajnice domaćice”, Teri Hačer i Felisiti Hafman, sa po devet miliona dolara godišnje, dok Kortni Koks (Prijatelji, Kuguar taun) i Elen Pompeo (Uvod u anatomiju) zarađuju sedam miliona dolara.

Posljednja na listi “Top 10” je, sa zaradom od šest miliona dolara godišnje, Džulijana Margulis, zvijezda serije “Dobra supruga”.

Bonus video: