Gvinet Paltrou za rođendan dobila titulu javne ličnosti sa najglupljim izjavama

Pretenciozna Paltrou ne razmišlja previše prije nego što javnost počasti nekom svojom nebulozom
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.09.2011. 16:19h

Slavna glumica Gvinet Paltrou na svoj 39. rođendan, koji je proslavila na večeri sa Bijonse i Džej Zijem, proglašena je za javnu osobu sa najuvredljivijim i najbesmislenijim izjavama posljednjih godina.

Ona je prva je na listi američkih medija sa najglupljim izjavama u javnosti. Pretenciozna Paltrou ne razmišlja previše prije nego što javnost počasti nekom svojom nebulozom. U čast njene najnovije titule, izabrane su i tri izjave po kojima će ostati zapamćena.

“Ja sam ono što jesam. Ne mogu da se pretvaram da sam neko ko godišnje zarađuje 25 hiljada dolara na godinu”, objasnila jednom prilikom.

Poznata je njena sklonost ka dobroj kuhinji, pa je tako objavila i kuvar zdravih jela. Promovišući knjigu, ona je kazala: “Radije ću pušiti krek nego pojesti sir iz limenke”.

A da ne bi bio zabune, dodala je: “Prije bih umrla nego svoju djecu hranila supom iz kesice”.

“Prije bih umrla nego svoju djecu hranila supom iz kesice”

I dok mnogi na sve to tek prevrnu očima, Miki Rurk je svojevremeno, bez dlake na jeziku, kazao šta misli o Paltrou.

“Ima nekih glumica za koje ne mogu da shvatim kako su uspjele u Holivudu. Ne izgledaju bog zna kako, a o glumi nemaju pojma. Sa jednom takvom sam nedavno radio”, rekao je nakon snimanja filma “Iron-Man” u kojem igra i Gvinet Paltrou.

Bonus video: