Irski farmer izbacio golišavu Rijanu sa svog imanja

Na obodima polja okupila se gomila lokalnih muškaraca i tinejdžerki kada su pjevačica i njena ekipa počeli sa snimanjem
0 komentar(a)
rijana, Foto: Okmagazine.com
rijana, Foto: Okmagazine.com
Ažurirano: 27.09.2011. 20:10h

Globalna pop zvijezda Rijana izbačena je sa jednog polja kukuruza u Sjevernoj Irskoj kada ju je vlasnik imanja vidio kako oskudno odjevena pozira pred kamerama, prenosi agencija Rojters.

Incident se dogodio kada se pjevačica, poznata po brojnim hitovima poput "Umbrella", "Rude Boy" i "S&M", nalazila na jednom polju nadomak sjevernoirskog grada Bangora gdje je snimala scene za video spot uoči svoja tri ovonedjeljna koncerta u Belfastu.

Na obodima polja okupila se gomila lokalnih muškaraca i tinejdžerki kada su pjevačica i njena ekipa počeli sa snimanjem.

Irski mediji navode da je Rijana na sebi imala minimalni bikini i pocjepane farmerke, te da je na kratko pozirala u toplesu.

"Mlada dama je u jednom trenutku prestala da bude prikladno odjevena", kazao je vlasnik polja Alan Grejem, poznat kao veoma religiozan čovjek.

"Smatrao sam da je stvar neprikladna i zatražio da se prekine sa snimanjem", izjavio je on za irsku televiziju RTE.

Grejem je priznao da nije imao pojma ko je 23-godišnja pjevačica kada su ga prošle nedjelje pozvali tražeći dozvolu da snimaju na njegovom imanju

Nakon što je snimanje prekinuto, Grejem je kratko razgovarao sa pop zvezdom koja je, kako je rekao, razumjela njegove primedbe.

"Bila je veoma ljubazna i mi smo se rukovali i rastali u dobrim odnosima", objasnio je on.

Bonus video: