Tom Sajzmor nekoliko sati bio u zatvoru

Glumac, koji se godinama bori protiv zavisnosti i koji pokušava da se vrati glumi ulogom u TV seriji "Havaji 5-0", uhapšen je tokom policijske istrage vezane za drogu
97 pregleda 0 komentar(a)
Tom Sajzmor, Foto: Mediamikes.com
Tom Sajzmor, Foto: Mediamikes.com
Ažurirano: 21.09.2011. 11:01h

Holivudski glumac Tom Sajzmor proveo je nekoliko sati iza rešetaka zato što se nije pojavio na ročistu, prenijele su agencije pozivajući se na policiju i sudske zvaničnike.

Glumac, koji se godinama bori protiv zavisnosti i koji pokušava da se vrati glumi ulogom u TV seriji "Havaji 5-0", uhapšen je tokom policijske istrage vezane za drogu.

Iako kod njega nisu pronađeni narkotici, policija je utvrdila da je za njim raspisana potjernica zbog toga što se nije pojavio na ročistu u avgustu na suđenju zbog tuče.

Sajzmor, 49, godinama se "vukao" po sudovima zbog optužbi vezanih za posjedovanje i korišćenje droge, a 2010. godine pojavio se u rijaliti šou "Rehabilitacija slavnih" kako bi pred TV kamerama pokušao da se izbori sa zavisnošću.

Sajzmor, poznat po ulogama u filmovima "Spasavanje redova Rajana" i "Čudni dani", pojaviće se u novoj sezoni krimi serije ""Havaji 5-0" gdje će glumiti šefa unutrašnjih poslova policije Havaja.

Sajzmor je pušten uz kauciju od 26.000 dolara. Glumac je lokalnim medijima rekao da je nalog za njegovo hapšenje birokratska greška.

Bonus video: