MAAAALO PRETJERAO

Bred Pit se pravda: Dženifer nije bila dosadna, već ja

"Boli me što je moja izjava protumačena na ovaj način. Džen je divna, mila i nevjerovatno zabavna žena koja ostaje moj prijatelj"
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2011. 14:09h

Nakon što je prije nekoliko dana izjavio da mu je brak sa Dženifer Aniston bio dosadan, Bred Pit sada tvrdi da su ga mediji pogrešno protumačili.

Pit je u intervjuu za magazin Parade kazao da prije nego što je upoznao Anđelinu Džoli nije vodio interesantan život, te da se pet godina pretvarao da je brak između njega i Aniston nešto što nikada nije bio. Shvativši da je pretjerao, holivudski glumac sada tvrdi da je ta izjava izvučena iz konteksta. "Boli me što je moja izjava protumačena na ovaj način. Džen je divna, mila i nevjerovatno zabavna žena koja ostaje moj prijatelj. Za mene je naša veza veoma važna i veoma je cjenim", navodi Pit u saopštenju. Dodaje da nije pokušavao da istakne da je Dženifer bila dosadna, već da je on samom sebi postajao dosadan, te da je sam za to odgovoran. Zvijezda kultne serije "Prijatelji" nije komentarisala navode svog bivšeg muža.

Preporučujemo za Vas