Edo Maajka uskoro postaje otac: Čekamo curku i debljamo se kolektivno

“Ima odličnih vijesti, ipak nisam jalov! Čekamo curku i svi smo vrlo uzbuđeni, debljamo se kolektivno i jedva čekamo proširenje porodice”
0 komentar(a)
Edo Maajka, Foto: Marina Filipović
Edo Maajka, Foto: Marina Filipović
Ažurirano: 16.09.2011. 14:58h

Popularni reper Edo Maajka uskoro će postati otac. Na pitanje portala Index ima li kakvih novosti u vezi sa proširenjem porodice koje je ranije najavio, muzičar je odgovorio:

“Ima odličnih vijesti, ipak nisam jalov! Čekamo curku i svi smo vrlo uzbuđeni, debljamo se kolektivno i jedva čekamo proširenje porodice”.

Njegova supruga, Izraelka Lila ima trinaestogodišnju kćerku, pa je Maajka pričao i kako se snalazi u ulozi roditelja.

Reper pomaže oko kućnih poslova, ali je problem što su muškarci u tome površni

"Odlično sam se snašao, u početku je bilo čupavo, ali malo po malo sve je došlo na svoje. Djeca koja ulaze su zafrknuta, pametnjakovići koje moraš da saslušaš i imati jake argumente u vezi bilo čega. Mej otpočetka doživljavam kao svoje dijete, obožava mange i Japan, voli da crta i baš smo neki dan bili na manga konvenciji, voli i da pjeva, pa joj puštam bitove i trudim se da ne pljujem Rijanu i Lejdi Gagu. Da bi bio dobar roditelj, moraš se riješiti ograničenja i predrasuda kako ih ne bi prenio, potrebno je puno odgovornosti i fajta sa egom. Ja sam u posljednjih četiri-pet godina imao napredan kurs. Spreman sam", kazao je on.

Reper je naveo i da pomaže oko kućnih poslova, ali da je problem što su muškarci u tome površni, što je slučaj i s njim.

Svoj novi album, “Štrajk mozgova”, Maajka će objaviti u novembru, a na njemu će, između ostalih, gostovati Frenki i Sale iz TBF-a.

Bonus video: