Kronenberg konačno otkrio istinu: Nije bilo seksa na setu

Holivudski mit kaže da su se on i njegova supruga praktičnim primjerom pokazali glumcima filma "A History Of Violence" kako da snime jednu seksualnu scenu
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.09.2011. 10:05h

Reditelj Dejvid Kronenberg je demantovao holivudski mit koji kaže da su se on i njegova supruga praktičnim primjerom pokazali glumcima filma "A History Of Violence" kako da snime jednu seksualnu scenu.

Kaže da su tu priču izmislili on i glavni glumac Vigo Mortensen.

Dok je promovirao film iz 2005. Mortensen je okupljenim novinarima “otkrio” da su legendarni reditelj i njegova supruga odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i pokažu njemu i koleginici Mariji Belo način na koji žele da vode ljubav pred kamerama.

Kronenberg je sada otkrio da je ta priča najobičnija laž.

"Kada putujete po cijelom svijetu i promovišete novi film, u jednom trenutku vam postane dosadno da stalno slušate jedna te ista pitanja, pa smo Vigo i ja spontano počeli da govorimo potpuno sulude stvari", objasnio je on.

"Vigo je tada rekao 'Zaista nisam znao kako da odradimo tu scenu seksa na stepenicama, pa je Dejvid kazao da će mi to pokazati sa svojom suprugom, jer oni to tako rade cijelo vrijeme'.

Naravno da to nije istina, ali sam tada ipak kazao: 'Da glumcu morate pomoći na svaki način'”, dodao je režiser.

Bonus video: