NEŽELJENI POSJETIOCI

Klaudija Šifer istjeruje duhove iz kuće

41-godišnja ljepotica je pozvala egzorcista nakon što joj je rečeno da su se dvije uklete slike pojavile u kući, kao i duh majke koja doziva kćerku Penelopu
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.09.2011. 07:10h

Supermodel Klaudija Šifer je angažovala istjerivača duhova da "očisti" njenu osam miliona dolara vrijednu kuću od neželjenih posjetilaca.

Luksuzna kuća lijepe Nijemice se nalazi u Safolku, u Engleskoj. Klaudija i njen suprug režiser Metju Vog su živjeli u Londonu, a nakon što je egzorcist rastjerao uljeze, par se sa djecom vratio u luksuzno zdanje, dok se njihov dom u Londonu ne renovira. "Klaudija i Metju su se preselili u seosku kuću, dok se ona u Londonu ne renovira", rekao je njihov portparol.41-godišnja ljepotica je pozvala egzorcista nakon što joj je rečeno da su se dvije uklete slike pojavile u kući, kao i duh majke koja doziva kćerku Penelopu, pišu britanski mediji. Klaudija nije jedina slavna osoba koju "posjećuju" duhovi.

I Demi posjećivali duhovi

Tinejdžerska zvijezda Demi Lovato je nedavno rekla da je bila prestravljena kao dijete kada je duh u njenoj sobi iskočio iz ormara. "Vidjela sam kada je duh iskočio iz mog ormara. Tada sam imala osam godina i uplašila sam se na smrt", izjavila je Lovato. Možda zaista duhovi hodaju po luksuznim kućama u vlasništvu slavnih, ko zna, ali prije će biti da na ovaj način samo žele privući pažnju.

Preporučujemo za Vas