I sportisti imaju hobije: Bekam mačuje, Alonso je mađioničar, a Ronaldo voli bingo

Hobi Kristijana Ronalda nije, kako biste možda pretpostavili, gledanje u ogledalo. Umjesto toga, ovaj fudbaler voli da igra Bingo
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.09.2011. 19:53h

Da li ste znali da i sportisti imaju hobije?

Bokser Majkl Tajson obožava golubove.

"Od svih životinja koje sam imao, tigrove, lavove, medvjede... niko od njih nije ni rpibližno tako dobar kao golubovi. Golubovi su najbolji", kazao je o svojim ljubimcima i preokupaciji.

No, Tajson nije jedini grubijan koji je mek na krilate prijatelje. Ljubitelj trka golubova je škotska fudbalska zvijezda Dankan Ferguson.

Prije nekoliko godina kada je iz Njukastl Junajteda prešao u Everton, poveo je golubove sa sobom. I, kada ih je pustio prvi put, očekivao je da se vrate kući. No, golubovi su, umjesto da dođu u njegov novi, otišli u njihov stari dom.

Vozač formule Fernando Alonso oduševljen je magijom i često kao amater mađioničar zabavlja prijatelje i kolege svojim trikovima.

"Moji roditelji su krivi za dvije stvari koje danas radim najbolje, vožnju i mađioničarske trikove. Kad sam bio dječak, kupili su mi prvi go-kart i komplet za mađioničara".

Hobi Kristijana Ronalda nije, kako biste možda pretpostavili, gledanje u ogledalo. Umjesto toga, ovaj fudbaler voli da igra Bingo.

"To može da bude jako uzbudljivo, jer može da prođe dosta vremena u čekanju da dobiješ još samo jedan broj, i dok čekate, umjesto vas, vodite da je više sreće u igri imao vaš prijatelj", kaže on.

Bivši kapiten Engleske Dejvid Bekam je lud za mačevanjem. Taj aristokratski sport postao mu je zanimljiv prije tri godine. Njegovi partneri u mačevanju su obično Vil Smit i Tom Kruz.

"Mi momci nismo često u prilici da provodimo vrijeme skupa, sami, pa je mačevanje dobra prilika za to", objašnjava Smit.

Bonus video: