Naomi se pohvalila figurom: Na plaži sa momkom

U razgovoru sa Oprom Vinfri 2009. ona je otkrila da je često na dijetetskom režimu uz koktel od javorovog sirupa, ljutih papričica, soka od limuna i vode
92 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.09.2011. 09:21h

Mnoge žene u svojim četrdesetim ne bi ni uzele u obzir da se hvale svojom figurom u dvodijelnom bikiniju, već bi se radije opredijelile za jednodijelni kostim.

No, naravno, to ne važi za 41-godišnjeg supermodela Naomi Kembel, koja je još jednom pokazala zavidnu figuru, odmarajući na Havajima sa svojim momkom Vladimirom Doroninom. U razgovoru sa Oprom Vinfri 2009. ona je otkrila da je često na dijetetskom režimu uz koktel od javorovog sirupa, ljutih papričica, soka od limuna i vode."Pokušavam to raditi tri puta godišnje. Najviše što sam ikada postigla bilo je 18 dana. Dobro je tako očistiti svoje tijelo s vremena na vrijeme", istakla je Naomi.Dodala je i kako uz to često vježba izvodeći elemente gimnastike, joge i pilatesa, kako bi zadržala dobru liniju.Naomi i njen momak, ruski milijarder Vladimir Doronin su nerazdvojni još od 2008. i žive zajedno u Moskvi.

Bonus video: