Srbija priznala Kosovo: Misice dvije zemlje se slikale zajedno

Anjin je lični stav u skladu sa srpskom politikom da je Kosovo dio Srbije, ali kaže da to nema veze sa ovim izborom ljepote
142 pregleda 0 komentar(a)
Anja Šaranović, Aferdita Dreshaj, Foto: Facebook.com
Anja Šaranović, Aferdita Dreshaj, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 30.08.2011. 13:18h

Da politika ne miruje čak ni onda kad je u pitanju takmičenje ljepote, svjedoči bura podignuta u Srbiji zbog činjenice da se njihova Miss Universe fotografisala zagrljena sa "misicom samoprozvane kvazidržave", kako navode pojedini srpski tabloidi, odnosno Miss Universe Kosova.

Anja Šaranović i Aferdita Drešaj trenutno se u Brazilu sa predstavnicama ostalih zemalja nalaze na pripremama za finale svjetskog izbora, a zajedničku su fotografiju dvije nasmijane ljepotice objavile na Facebooku. Anja je buru podignutu u njenoj domovini za srpske medije tek kratko prokomentarisala rekavši kako fotografisanje sa ostalim misicama, pa tako i sa predstavnicom Kosova, nema nikakve veze sa politikom, već sa dobrim odnosima koji vladaju među učesnicama izbora.

Dodala je i da je njen lični stav u skladu sa srpskom politikom da je Kosovo dio Srbije, ali to nema veze sa ovim izborom ljepote na kojem djevojke prvenstveno zagovaraju mir u svijetu.

Bonus video: