IMALI SMO DIJETE?

Napravili pauzu na putovanju, pa zaboravili sina (8)

Dijete je neko vrijeme provelo samo, a potom su ga primjetili vozači koji su prolazili i pozvali policiju. Od odlaska roditelja do dolaska žandara prošlo je oko sat vremena
0 komentar(a)
dijete, auto, Foto: Shutterstock.com
dijete, auto, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 29.08.2011. 11:04h

Jedan francuski par koji je putovao na odmor zaboravio je svog osmogodišnjeg sina na odmorištu, čega je postao svjestan poslije 70 kilometara i sat i po vremena puta.

Roditelji, koji žive u okolini Pariza, zaustavili su u subotu uveče svoje kamper vozilo radi pauze na putu u departmanu Žer na jugozapadu Francuske. Ubrzo su nastavili put, ali bez sina.

Dijete je neko vrijeme provelo samo, a potom su ga primjetili vozači koji su prolazili i pozvali policiju. Od odlaska roditelja do dolaska žandara prošlo je oko sat vremena.

Roditelji su svog nemara postali svjesni pola sata nakon toga i u panici su pozvali policiju. Do sina su stigli tri sata nakon što su ga ostavili.

Dug put koji su tog dana prešli može da posluži kao objašnjenje njihovog ponašanja, navodi policija, koja, zbog činjenice da su roditelji bili vidno uznemireni, neće preduzeti mjere protiv njih.