Princ Hari u diskoteci na Hvaru

Gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić rekao je da ga lično nije sreo, ali da je logično da je posjetio prijestonicu turizma, a to je Hvar i želim mu da se tu ugodno osjeća
102 pregleda 0 komentar(a)
princ hari, Foto: Jutarnji.hr
princ hari, Foto: Jutarnji.hr
Ažurirano: 29.08.2011. 07:36h

Britanski princ Hari proveo je prethodni vikend sa društvom u diskoteci Venranda na Hvaru, a na ovo hrvatsko ostrvo je najvjerovatnije došao sa društvom sa kojim krstari Jadranskim morem, javlja dnevnik.hr.

Gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić rekao je da ga lično nije sreo, ali da je logično da je posjetio prijestonicu turizma, a to je Hvar i želim mu da se tu ugodno osjeća.

"Sinoć je sa društvom bio u diskoteci, no niko nije ništa tražio od grada, a želimo, ko i svakom drugom gostu, da se dobro zabavi, da pogleda znamenitosti Hvara i naravno da opet dođu", rekao je gradonačelnik Bebić.

Pouzdano se zna da je prije vikenda bio na večeri u jednom hvarskom restoranu, gdje je društvo konzumiralo morske specijalitete. Tokom nedjelje boravio je u akvatorijumu ostrva Visa, a tek se naveče vratio u hvarsku luku.

"Nemamo informacije o tome koliko ostaje, ali svako ko dođe na Hvar ostane barem 3-4 dana, pa vjerovatno će biti tako i sa Princom", dodao je Pjerino Bebić.

Princ se odlično zabavljao, plesao gotovo cijelu noć, razgovarao s drugim gostima i u jednom trenutku čak bacio u bazen diskoteke u čemu su ga slijedili neki od okupljenih.

Za razliku od svog brata Vilijama, mlađi sin princa Čarlesa i pokojne princeze Dajane voli noćni život i čest je posjetilac britanskih noćnih klubova koja uglavnom napušta u jutarnjim satima.

Bonus video: