Ukradene zmije skrivao u džepovima

Vlasnik prodavnice kućnih ljubimaca prokomentarisao je Figelovo (ne)djelo smjelim jer je mladić zmije hvatao golim rukama, a da se pritom nije priupitao jesu li ljubimci možda - otrovni
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.08.2011. 16:43h

Dvadesetdvogodišnji Amerikanac Erik Figel je uhapšen zbog krađe egzotičnih zmija iz prodavnice kućnih ljubimaca. Ukradene zmije krio je u džepovima, prenosi Metro.

Figela su snimile sigurnosne kamere kada je ušao u prodavnicu, ukrao nekoliko zmija iz terarijuma, stavio ih u džepove bermuda i išetao vani. Isto je ponovio i nešto kasnije.

Prema policijskom izvještaju, Figel se potom uputio ka drugoj prodavnici kućnih ljubimaca, gdje je u zamjenu za ukradene zmije dobio 175 dolara i terarijum.

Lopova je policija lako pronašla, jer je svjedok upamtio broj registarskih tablica njegovog automobila, a potom ga identifikovao u policijskoj stanici.

Vlasnik prodavnice kućnih ljubimaca Kristijan Kaleta prokomentarisao je Figelovo (ne)djelo smjelim jer je mladić zmije hvatao golim rukama, a da se pritom nije priupitao jesu li ljubimci možda - otrovni.

Lopov je optužen za krađu i prodaju ukradene imovine. Jedna od zmija koje je Figel ukrao vrijedi 800 američkih dolara.

Bonus video: