Mugoša dao na korišćenje stan na Zabjelu za štićenike Dječijeg doma „Mladost“

Publiku je u muzičkom dijelu zabavljao Sergej Ćetković, odrzavši mini koncert i tako ujedno najavio turneju
173 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2011. 10:00h

Veče donatora i mode održano je na bazenu "Lido" u Porto Montenegru u organizaciji Fondacija "Porto Montenegro" i modne agencije "Sara".

Tom prilikom prikupljene su donacije za šticenike iz dječjeg doma "Mladost" iz Bijele, a posjetioci su imali prilike da uživaju u aktuelnim kreacijama beogradskih dizajnera Verice Rakočević i Boška Jakovljevića.

Kako su kazali za "Vijesti", bilo im je veliko zadovoljstvo što su imali prilike da prisusvuju ovoj manifestaciji, bili su oduševljeni organizacijom, i dodali da bi trebalo češće organizovati ovakve humanitarne događaje.

Publiku je u muzičkom dijelu zabavljao Sergej Ćetković, odrzavši mini koncert i tako ujedno najavio turneju, u okviru koje će posjetiti i Podgoricu 3. septembra, te Milica Milić, interpretirajući hitove svojih koleginica sa ex Yu prostora.

Osim donacija pojedinih preduzeća iz Crne Gore, gradonačelnik Glavnog grada dr Miomir Mugoša, je za dvije šticenice doma iz "Bijele" uručio ključeve stana koje će koristiti dok ne steknu mogućnost da se osamostale, a kako je dodao imaju u planu da isto to urade i za dva momka iz ove ustanove.

Između ostalih, večeri donatora i mode prisustvovali su Duško Knežević, Duška Jeknić, Branimir Gvozdenović i mnogi drugi.

Galerija

Bonus video: