Džordž Majkl se rastao od dečka Kenija Gosa

\'\'Vrijeme je biti iskren\'\', rekao je Majkl, dodajući da je njegov ljubavni život bio \'\'malo više turbulentan\'\' nego što je želio
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2011. 06:52h

Pjevač Džordž Majkl je na koncertu u Pragu priznao da se rastao od dugogodišnjeg dečka, biznismena Kenija Gosa, prenijele su danas agencije.

Ovaj 48-godišnji pjevač održao je sinoć u praškoj operi prvi koncert u okviru svoje turneje ''Simfonika'', na kojoj je publici priznao da on i Keni Gos nisu zajedno već dvije i po godine.

''Vrijeme je biti iskren'', rekao je Majkl, dodajući da je njegov ljubavni život bio ''malo više turbulentan'' nego što je želio.

Majkl je na koncertu još rekao da mu je Gos pružio ''mnogo ljubavi i mnogo bola'', misleći na Gosov problem sa alkoholom nakon smrti njegovih roditelja, kao i na sopstvenu zavisnost od droge zbog koje je prošle godine proveo osam nedelja u zatvoru.

Pjevač je prije par mjeseci demantovao spekulacije britanskih medija da je raskinuo sa Gosom nakon 15 godina veze.

Džordž Majkl će na svojoj turneji održati 195 koncerata širom Evrope. Na turneji će ga pratiti simfonijki orkestar dok bude pjevao neke od svojih najpoznatijih pjesama.

Bonus video: