Megan Foks uklanja tetovažu Merlin Monro: Ne želim negativnu enegriju

Uklanjam tetovažu. Ima negativan karakter jer je sama Merlin Monro patila od bipolarnog poremećaja. Ne želim da u životu privlačim takvu vrstu negativne energije
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.08.2011. 19:02h

Megan Foks, čije tijelo krasi čak devet tetovaža, otkrila je da uklanja portret Merlin Monro koju je imala na svojoj desnoj podlaktici kako ne bi privlačila negativnu energiju.

25-godišnja glumica, čija karijera posljednjih godina ne napreduje najbolje, počela je već početkom godine sa laserskim tretmanima uklanjanja tetovaže slavne ikone koja je umrla 1962. godine, u dobi od 36 godina, prenosi Daily Mail.

"Uklanjam tetovažu. Ima negativan karakter jer je sama Merlin Monro patila od bipolarnog poremećaja. Ne želim da u životu privlačim takvu vrstu negativne energije", izjavila je Megan Foks.

Tetovaža slavne plavuše nije jedini ukras na tijelu zbog kojeg je zažalila: nije joj se sviđao ni pirsing na pupku.

"Uradila sam pirsing kad sam imala 16 godina jer sam bila obožavateljka Britni Spirs. To je jedini period kad sam imitirala nekog drugog. Ali mi se učinio vulgarnim i uklonila sam ga sa 20 godina."

Karijera Megan Foks stagnira posljednjih godina, a najveći je udar doživjela kad je Stiven Spielberg tražio da je maknu iz novog nastavka "Transformersa".

Bonus video: