Kejt Vinslet iz požara izvukla majku Ričarda Brensona

Tropska oluja Ajrin donijela je haos Karibima, a moć prirodne nepogode osjetio je i Ričard Brenson, vlasnik Virgina
0 komentar(a)
požar, kuća, Foto: Nationalnewswatch.backourbid.com
požar, kuća, Foto: Nationalnewswatch.backourbid.com
Ažurirano: 23.08.2011. 16:39h

Filmska zvijezda Kejt Vinslet i u stvarnosti je postala heroina spasivši devedesetogodišnju majku Ričarda Brensona iz požara.

Tropska oluja Ajrin donijela je haos Karibima, a moć prirodne nepogode osjetio je i Ričard Brenson, vlasnik Virgina i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, jer mu je grom zapalio kuću na njegovom privatnom ostrvu Neker.

U kući, koja je do temelja izgorjela, nalazila se i glumica Kejt Vinslet sa momkom i dvoje djece. Iako se našla usred požara, glumica nije izbezumljeno vrištala, što bi se moglo očekivati od holivudske zvijezde, već je pomagala u spašavanju prisutnih uključujući i Brensonovu vremešnu majku, prenose svjetski mediji.

Brenson je na svom blogu napisao da je kuća, uprkos intervenciji vatrogasaca spaljena do temelja, ali da je najvažnije da su svi ostali nepovrijeđeni.

Ona je iz požara spasila Ričardovu majku Evu koju je izvukla iz plamenom zahvaćenih prostorija i to tako što je nosila, ispričao je za CBS.

Brenson je na svom blogu napisao da je kuća, uprkos intervenciji vatrogasaca spaljena do temelja, ali da je najvažnije da su svi ostali nepovrijeđeni.

"Izgubio sam na hiljade fotografija i rukopis druge biografije na kojem sam radio. Međutim, to sada nije važno. Cijela porodica i svi moji prijatelji su dobro i to je najvažnije", kazao je za CBS.

On će uskoro početi obnovu izgorjele kuće, što vjerovatno neće biti preveliki udar na njegov budžet jer se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko četiri milijarde dolara.

Ostrvo Neker, karipsko luksuzno utočište, koje je Brenson kupio 1979. za samo 180 hiljada funti i pretvorio u raj, sada vrijedi milione dolara zbog luksuza i predivne prirode. Na njemu se odmara Brenson, njegovi prijatelji i radnici Virgina, a dostupno je i za iznajmljivanje, po cijeni koja je 2008. iznosila 47 hiljada dolara za noć.

Bonus video: