Problemi sa kilogramima? Kupite manje haljine i smršajte gledajući ih

Dok sam bila najteža, morala sam da se oblačim u skladu sa svojim kilogramima. To me je ograničavalo
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.08.2011. 12:10h

Heder Hal je kupila više od 100 haljina manjih za nekoliko brojeva, kako bi imala dodatnu motivaciju dok je na dijeti.

I to što je potrošila više od 15.000 funti je itekako motivisalo jer je od januara izgubila 38 kilograma.

Kada se pridružila grupi za podršku osobama koje žele da smršaju, Heder (51) je kupila samo jednu haljinu. Okačila je na vrata ormara kako bi se sebe podstakla da izgubi na težini.

Kad je skala na vagi počela da se spušta, Hal je bila tako oduševljena ad je počela da kupuje sve više i više haljina, nekoliko brojeva manjih.

"Dok sam bila najteža, morala sam da se oblačim u skladu sa svojim kilogramima. To me je ograničavalo", kaže Heder, koja se, zbog prekomjerne težine, nije mogla popeti stepenicama jer bi ostajala bez daha.

Boljela su je leđa, a kaže da nije mogla ni da pomisli na godišnji odmor, jer je bilo sramota da se skine u kupaći kostim.

"U avionu bih se mučila da zavežem sigurnosni pojas, a kada sam prije nekoliko godina bila u Diznilendu, nisam mogla da stanem u vrtešku", kaže ona.

Svaki dan bi jela kalorična i masna jela, a čokolada i keks su bili neizostavni na njenom meniju.

Sada kada je smršala skoro 40 kilograma može da uživa u šopingu.

"Nisam kupoholičarka, ali kako godinama nisam bila na godišnjem odmoru, odlučila sam da novac potrošim na odjeću. Dok sam bila debela, nikada nisam nosila haljine, a sada sam oduševljena kako mi stoje", zaključuje odlučna Heder.

Galerija

Bonus video: