Svađe braće Galager: Stigli i do suda, Lijam traži izvinjenje od Noela

U svom saopštenju Lijam je naveo da tuži brata zato što je rekao da se Oasis nije pojavio na jednom festivalu jer je Lijam bio mamuran
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.08.2011. 18:04h

Braća Galager, koja su svjetsku slavu dostigla devedesetih godina sa svojim bendom Oasis, prenijeli su svoje žestoke svađe u sudnicu, prenosi Tanjug.

Mlađi brat Lijam, nekadašnji pjevač grupe, izdao je juče saopštenje u kome potvrđuje da tuži svog brata, tekstopisca i gitaristu Noela zbog njegovog objašnjenja zašto se bend raspao 2009. godine. Noel, koji je u julu na jednoj konferenciji za novinare povodom pokretanja solo karijere dao svoje viđenje raspada benda, nije komentarisao bratovljevu tužbu.

U svom saopštenju Lijam je naveo da tuži brata zato što je rekao da se Oasis nije pojavio na jednom festivalu jer je Lijam bio mamuran.

“To je laž i ja želim da obožavaoci Oasisa' i drugi znaju istinu“, naveo je Lijam.

Lijam je naglasio i da ne pokreće parnicu zbog novca već zato što hoće izvinjenje od brata

On je dodao da se užasno osjećao što je morao da otkaže koncert, ali da je imao upalu grla, koju je potvrdio ljekar i za šta je Noel znao.

“Noel je takođe rekao laž kada je naveo da je do raspada benda došlo poslije velike svađe zbog toga što sam ja navodno zahtijevao da se moja modna marka 'Pretty Green reklamira tokom turneje. Do takve svađe nikada nije došlo. Ima mnogo razloga zbog kojih se Oasis' raspao, ali moja modna linija nema nikakve veze sa tim“, navodi se u saopštenju.

Lijam je naglasio i da ne pokreće parnicu zbog novca već zato što hoće izvinjenje od brata.

Grupa Oasis čiji su najpoznatiji hitovi “Don't Look Back in Anger“, “Wonderwall“ i ”Champagne Supernova“ prodala je oko 70 miliona albuma širom svijeta.

Galerija

Bonus video: