"Pet šaka" dnevno za Viktoriju Bekam

Neimenovani izvor je otkrio da je Viktorija potpuno izbacila šećer i da jede vrlo male porcije dimljenog lososa, škampe sa čilijem, suši od tunjevine i kajganu
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.08.2011. 11:59h

Nakon što se prošlog mjeseca porodila (ona i Dejvid su dobili ćerku Harper), Viktorija Bekam se svim raspoloživim sredstvima bori da dostigne liniju koju je imala prije trudnoće.

Dok se tata-Dejvid gotovo svakodnevno bavi djecom, tridesetsedmogodišnja Viktorija se u kući u Malibuu vraća na staro.

Kako piše britanska “Grazia” bivša spajsica drži novu dijetu pod imenom “pet šaka”, sve kako bi se vitka pojavila na čuvenoj njujorškoj Nedjelji mode, koja se održava od osmog do 15. septembra. Rečena dijeta podrazumijeva pet šaka hrane dnevno.

Neimenovani izvor je otkrio da je Viktorija potpuno izbacila šećer i da jede vrlo male porcije dimljenog lososa, škampe sa čilijem, suši od tunjevine i kajganu.

Samo pet dana poslije porođaja počela je da jede po pet visokoproteinskih obroka dnevno, uz dodatak zelenog povrća. Takođe, pije jako mnogo vode, a gricka samo posebnu vrstu borovnica i orahe.

Pošto su joj nakon carskog reza ljekari uveli osmonedjeljnu zabranu napornijih tjelesnih vježbi, ona se trudi činiti to umjereno, ali svakodnevno. Kada taj period prođe, treniraće sa ličnim trenerom Trejsi Anderson.

Bonus video: