Britanka godinama pije 16 litara piva dnevno, uz to i krade

Nedavno je u alkoholisanom stanju ukrala deset paketa slanine i prodala ih po jednu funtu, piše San
0 komentar(a)
pivo, Foto: Underthebutton.com
pivo, Foto: Underthebutton.com
Ažurirano: 15.08.2011. 12:03h

Jednu Britanku (31) među najvećim alkoholičarima te zemlje. Osim što pije 16 litara piva dnevno, ova alkoholičarka i krade.

Nedavno je u alkoholisanom stanju ukrala deset paketa slanine i prodala ih po jednu funtu, piše San.

Ona je dospjela i na sud zbog velikog broja krađa. Njen advokat Džon Relton je izjavio kako njegova klijentkinja već godinama pije istu količinu alkohola.

"Možda ste primijetila da moja klijentkinja ima probleme sa alkoholom. Zbog toga i ide u savjetovalište i pokušava naći pomoć. Rekla mi je da pije 16 litara piva dnevno, i to tako traje godinama", rekao je Relton na sudu kada je zastupao Britanku zbog krađe koju je počinila.

Socijalni radnici su joj oduzeli i dvogodišnju kćerku, a nakon priznanja o posljednjoj krađi dobila je uslovnu kaznu od šest mjeseci.

Kada se pojavila na posljednjem ročištu bila je toliko pijana da je tražila od prisutnih novinara da joj pomognu.

Ekspert za zavisnost dr. Robert Lefever je rekao da je pravo čudo što on već nije mrtva s obzirom na količinu alkohola koju pije.

"Razlog tome što je živa je što je svaki dan pila i 'istrenirala' svoj organizam na tu količinu pića. Kada je u pitanju ispijanje alkohola, ona je u tome jednako 'dobra' kao i olimpijski šampion u svom sportu", rekao je dr. Lefever.

Bonus video: