Severina: Svaki dan slušam bebino srce

Iako mnogi kažu da je u novom spotu podigla temparaturu, kaže da joj je muzika najvažnija
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.08.2011. 15:27h

Jedna od najpopularnijh hrvatskih pjevačica Severina Vučković, koja je nedavno otkrila da je u drugom stanju, u razgovoru za “Večernji list” kaže da sluša Andreu Boćellija i “Nessun Dorma”, svoju najdražu ariju iz “Turandota”, onda Betovenov prvi klavirski koncert u C-duru, ali i da čita knjige, te kuva laganija jela svome muškarcu i uživa da ga gleda dok nešto radi.

“Kupam se, sunčam, što je za mene velika stvar jer se zbog alergija nijesam sunčala prošlih godina. Razmišljam o novim pjesmama, kako ih producirati, koje ću izabrati za album, jer još mi stižu pjesme od raznih kompozitora i predosjećam da će ovo biti dobar album.

Ozbiljno razmišljam i o kursu pletenja kod moje mame”, kaže Severina, čija je pjesma “Brad Pit” postala radijski hit na Balkanu.

Iako mnogi kažu da je u novom spotu podigla temparaturu, kaže da joj je muzika najvažnija.

“Ili si zavodljiv ili nisi, bez obzira na to nosiš li haltere ili dolčevitu. Ja sam i dalje sramežljiva, a svoj lik posudila sam videu da ne unajmljujemo neku zgodnu manekenku, ako sam već ja iskoristiva (smijeh).

Nadam se da ću se iznajmljivati u svojim videima idućih 30 godina i da ću biti još ljepša i zavodljivija. Pjevam od desete godine i glazba mi je uvijek bila najvažnija”, priča ona.

Zaista blaženo stanje

O svojoj prvoj trudnoći i djetetu koje iščekuje s dečkom Milanom Popovićem Severina za “Večernji list” kaže:

“To je zaista blaženo stanje. Spokojna sam i mirna, ne jurim, provodim vrijeme s dragim ljudima i imam više vremena za sebe i za stvari koje me vesele. Dobila sam aparatić sa slušalicama i svaki dan slušam bebino srce.

To je najljepša muzika koju sam ikada čula. Žensko je tijelo stvarno čudesno i sretna sam što ću imati tu privilegiju da budem mama.”

Iako je premijerki Jadranki Kosor slala poruke preko bedževa o broju nezaposlenih u Hrvatskoj, Severina kaže da je postupila kao javna osoba.

“Željela sam da skrenem pažnju na loš zakon o umjetnoj oplodnji, a ne zbog toga da se natežem s nekom ženom koja očigledno nije dorasla položaju na koji je postavljena, nego se glupo durila na komentare obične djevojke sa sela. Čak je izjavila da je koristim za svoju promociju. Eto. Tu vrijedi ona poslovica: Daj nekome vlast i vidjećeš kakav je.

Žena je tek bila došla na vlast i umislila da je Madona, a ja pjevam već 20 godina i sigurno me više publike gledalo uživo nego nju. Ja sad k’o Mišo. Oni se ionako mijenjaju svake četiri godine.

Bitno je da se ova vlast promijeni, jer nam nisu donijeli ništa naročito dobro. Možda su se oni trudili, ali što bismo mi muzičari rekli, nisu baš talentovani. Čak mi je bilo super što je Sanader postavio ženu na mjesto premijera, sasvim neočekivano.

Ali mi je žao što kao žena nije iskoristila priliku da napravi bolji zakon o umjetnoj oplodnji, a mogla je. Da ne govorimo o drugim stvarima koje je mogla, a nije htjela ili nije znala. Ne znam što je gore od to dvoje, ali time neka se bave dežurni kritičari”, iskrena je Severina.

Ja sam i dalje sramežljiva, a svoj lik posudila sam videu da ne unajmljujemo neku zgodnu manekenku, ako sam već ja iskoristiva (smijeh). Nadam se da ću se iznajmljivati u svojim videima idućih 30 godina i da ću biti još ljepša i zavodljivija

Bonus video: