Nježne polovine holivudskih parova donose "hljeb u kuću"

Starleta Kim Kardašijan je u protekloj godini zaradila šest miliona dolara, skoro dva puta više od svog vjerenika Krisa Hamfriza, košarkaša Nju Džerzi Netsa (3,2 miliona)
0 komentar(a)
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Huffingtonpost.com
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Huffingtonpost.com
Ažurirano: 10.08.2011. 16:35h

Više od svojih poznatih momaka, vjerenika i supruga zarađuju glumica Anđelina Džoli, starleta Kim Kardašijan, pjevačica Keti Peri i manekenka Žizel Bundšen.

Polovina slavnog para koja "nosi pantalone" kada su finansije u pitanju je Anđelina Džoli. Glumica je u prošloj godini, i dalje zahvaljujući filmovima "Salt" i "Turista" zaradila 30 miliona, dok je njen izabranik i kolega Bred Pit inkasirao "tek" 20 miliona dolara.

Starleta Kim Kardašijan je u protekloj godini zaradila šest miliona dolara, skoro dva puta više od svog vjerenika Krisa Hamfriza, košarkaša Nju Džerzi Netsa (3,2 miliona).

Situacija je ista i kod muzičko-glumačkog para Keti Peri i Rasel Brand. Pjevačica je u prošloj godini zaradila 44 miliona dolara od prodaje albuma, šest puta više od supruga Rasela Brenda.

Magazin "Forbs" je njegovo cjelokupno bogatstvo procijenio na šest i po miliona dolara.

Kada je reč o Žizel Bundšen i njenom suprugu Tomu Brejdiju, stvar je jasna.

Žizel je godinama unazad najplaćenija manekenka na svijetu - samo prošle godine je zaradila 45 miliona dolara, dok je igrač Patriotsa "na sto stavio" tek 31 milion.

Posljednji poznati par u kojem žena "zarađuje za život" su Kevin Bejkon i njegova supruga Kira Sedžvik.

Kira zarađuje 275.000 dolara po epizodi serije "The Closer", dok zvijezda "Futluza" sjedi kući i čuva djecu.

Bonus video: