Najavljeno snimanje remakea kultnog filma Prljavi ples

Keni Ortega je rekao da će planetarnoj publici otkriti novu zvijezdu koja će definisati pojam plesa za nove generacije, onako kako je to Svejzi učinio u originalnom filmu
148 pregleda 0 komentar(a)
dirty dancing, Foto: Imdb.com
dirty dancing, Foto: Imdb.com
Ažurirano: 09.08.2011. 13:49h

Film "Prljavi ples" ponovo se vraća u bioskope - kao rimejk. Studio Lionsgate najavio je da će uskoro snimiti rimejk filma iz 1987. godine koji je proslavio Patrika Svejzija i Dženifer Grej.

Priča o ljubavi između mlade ćerke uglednog ljekara i učitelja plesa osvojila je mnoge ljubitelje filma. Za kratko vrijeme film je stekao fanove diljem planete, a znatan je i broj onih koji su s oduševljenjem učili svaki plesni korak u filmu.

Stoga će mnoge zasigurno razveseliti i vijest da je Keni Ortega, koji je autor plesne koreografije za originalni film, pristao režirati remake. Navodno će se u novom filmu plesati uz pjesme iz 60-ih, ali će biti i nekih novijeg datuma.

Ortega je izjavio kako je radostan zbog najavljenog snimanja. Takođe, rekao je da će planetarnoj publici otkriti novu zvijezdu koja će definisati pojam plesa za nove generacije, onako kako je to Svejzi učinio u originalnom filmu.

Za sad nema informacija o tome koji bi glumci mogli figurirati kao kandidati za ulogu mladog plesnog para, no ne treba sumnjati u to da će zainteresovanost biti velika.

Bonus video: