Stevan Jovetić: Da smijem, igrao bih na Katunskim igrama

Kad imamo tih mjesec dana pauze gotovo nikada ne smijemo igrati mali fudbal da ne bi došlo do neke povrede, kaže Jovetić
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2011. 10:49h

Među posjetiocima katunskih sportskih igara minulih dana najviše pažnje je privukao je Stevan Jovetić koji je gotovo sve vrijeme boravka u Bandićkim livadama posvetio fotografisanju sa obožavateljima i strpljivo im davao autograme.

Reporteru „Vijesti“ on je kazao da je u Crnu Goru došao zbog obaveza prema reprezentaciji i da se vrlo rado odazvao pozivu organizatora da prisustvuje finalnoj večeri i zatvaranju igara.

„Prije četiri ili pet godina bio sam na Lješanskim igrama i bilo je baš lijepo, kao i sad ovdje. Nisam uspio da vidim finalnu utakmicu, ali sam gledao penale. Samo okupljanje dvije – tri hiljade navijača znači da je sve ovo na nivou“, kazao je Jovetić dodajući da bi učestvovao na ovakvim manifestacijama kad bi mu to dozvoljavale profesionalne obaveze.

„Sigurno da bih učestvovao, ali uglavnom nam je to zabranjeno. Kad imamo tih mjesec dana pauze gotovo nikada ne smijemo igrati mali fudbal da ne bi došlo do neke povrede“, kazao je on.

Galerija

Bonus video: